Brev till lokalklubbarna angående rutinen för betalning av medlemsavgiften

Viktig information om Medlemsavgiften och Resultatboken

Dragningslista stövarklubbens lotteri 2017

images

Nu kan du Swisha din betalning till oss på nummer : 1233111523

Ekonomisk redovisning

Här hämtar du blankett för Ekonomisk redovisning  efter det att du har genomfört utställning eller jaktprov. Blanketten skickas till kassören. Klubbens Bankgiro nr är 242-7722

Ny medlem

Om du vill bli medlem i klubben fyll i anmälan direkt här på hemsidan och lämna adressuppgifter så blir ni registrerad. Inbetalningskort kommer sedan från SKK. Fullt medlemskap 395:- Familjemedlem: 125 kr. Gästmedlem 125 kr inkl årsmedelande. Obs. det går inte att betala i direkt till Västernorrlands konto.
Adressändring
Många har fått nya adresser. Ändra dina uppgifter här!

Startavgifter

Inbetalda Ökl-avgifter under säsongen 16-17 som ej utnyttjas återbetalas inte, och kan inte åberopas vid start nästa säsong. Dock sker återbetalning ifall hunden avlidit och liknande. Vid inställt Ekl prov efter betalning ,kontakta kassören.