Höga kusten game fair 2013

 

HK-gamefair har nu gått av stapeln och västernorrlandsstövarklubb fanns på plats tillsammans med  finskstövarföreningen samt hamiltonföreningen.
En solig helg med ca 7000 besökare på mässan och vi fick chansen att hälsa 8 nya medlemmar välkommen till klubben, samt visa upp stövaren under de båda dagarna, tyvärr var inte alla raser representerade.

Henrik Kåren och Peter Rönnqvist berättade om klubben och verksamheten,Medan Sven Magnusson berättade lite mer ingående om de olika raserna. Under lördagen var det inofficiell utställning annordnad av brukshundsklubben för alla raser, ca 70talet hundar med i stort sett alla grupper representerade.

Henrik Kårens hamilton tik Alice ställdes ut av Peter Rönnqvist och gjorde rent hus bland alla raser och slutade som Best in Show hund! Ett stort grattis till Henrik för en otroligt fin tik och ett alldeles perfekt tillfälle att få visa upp stövaren bland besökarna på mässan! En lyckad helg som förhoppningsvis även kommer gå av stapeln nästa år och ett stort tack till alla medlemmar som ställde upp och jobbade i tältet samt ni som kom för att visa upp era fina stövare.

Share Button